Deelnemermaximum komt snel in zicht

Aan diegene die nog interesse hebben om 29-30 oktober deel te nemen aan de 2 Daagse van Noord-West Veluwe 2022: ons deelnemermaximum komt snel in zicht.

Wanneer het deelnemermaximum is behaald zullen we eeen wachtlijst hanteren. Maak in dat geval je interesse kenbaar door te mailen naar entry@olvminor.nl

Aangemeld maar (nog) niet betaald?

Attentie voor diegene die zich wel hebben aangemeld, maar nog niet (volledig) hebben betaald; zoals vermeld is de inschrijving is niet geldig tot volledige betaling van de inschrijfkosten. De transactiedatum van je betaling bepaald het tarief (zie inschrijftermijnen). Het is de plicht van de deelnemers is om eventuele bankkosten bij de betaling op te tellen.

Heb jij je wel aangemeld maar nog niet de (volledige) inschrijfkosten voldaan? Dan verzoeken wij je vriendelijk dit vóór 1 oktober 2022 ter regelen. Anders zijn wij genoodzaakt je aanmelding te annuleren en jouw “plek” overdragen aan de eerstvolgende op onze wachtlijst.