Reguliere inschrijving gesloten

Het deelnemermaxium is behaald en daarom zal de reguliere inschrijving worden gesloten. De inschrijving voor enkel de WRE staat nog open tot 15 oktober.

Wil je op de wachtlijst worden geplaatst? Maak in dat geval je interesse kenbaar door te mailen naar entry@olvminor.nl

Aangemeld maar (nog) niet betaald?

Attentie voor diegene die zich wel hebben aangemeld, maar nog niet (volledig) hebben betaald; zoals vermeld is de inschrijving is niet geldig tot volledige betaling van de inschrijfkosten. De transactiedatum van je betaling bepaald het tarief (zie inschrijftermijnen). Het is de plicht van de deelnemers is om eventuele bankkosten bij de betaling op te tellen.

Heb jij je wel aangemeld maar nog niet de (volledige) inschrijfkosten voldaan? Dan verzoeken wij je vriendelijk dit z.s.m. te regelen. Anders zijn wij genoodzaakt je aanmelding te annuleren en jouw “plek” overdragen aan de eerstvolgende op onze wachtlijst.